A Madagaszkári Konzulátus a madagaszkári Külügyminisztérium szerve, melynek feladata a madagaszkári diplomácia, külgazdaság és kultúra közvetítése világszerte ahol Madagaszkár Nagykövetsége nincs, mint például Magyarországon.

Megbizhatóság

Hozzáértés - Felelösség

Különleges ajánlat

Madagaszkár kivételes turisztikai vonzerő

Madagaszkár kivételes turisztikai vonzerővel rendelkezik. Érdemes megemlíthetni a csak ezen a helyen megtalálható növények és állatok nagy számát, az édenkertet idéző strandokat, az ország különböző részeit jellemző változatos emberi és természeti sajátosságokat és legfőképpen a lakosság vendégszeretetét.

A sziget a természet szentélyének is tekinthető, a tájak és éghajlatok mozaikjának, a természet élő múzeumának; vagyis valódi szigetnek.

Ezek az előnyök többféle, változatos jellegű idegenforgalmat tesznek lehetővé, amelyek kombinálhatók is; nevezetesen a fürdőturizmus, a felfedező turizmus, a kulturális turizmus, a sport- és kalandturizmus, a szabadidő-turizmus, és a malagaszi idegenforgalom egyik specialitása, az ökoturizmus.

Madagaszkár - fürdő-, kulturális és ökoturisztikai jelentőségű területei révén – komoly befektetési lehetőségeket kínál az idegenforgalom terén.

A Madagaszkári Köztársaság a beruházások elősegítése érdekében a következő intézkedéseket hozta:

  + A külföldi beruházók immár tulajdont szerezhetnek az idegenforgalmi szektorban.
  + A beruházók adókedvezményt élveznek a mezőgazdasági és ipari felszereléseket, a szállító és haszonjárműveket, a háztartási gépeket és az informatikai felszereléseket illetően.
  + Az adminisztratív eljárások leegyszerűsítése érdekében felállították a Beruházások és a Vállalatfejlesztés Egyablakos Rendszerét (GUIDE=Guichet Unique des Investissements et de Dévélopement de l'Entreprise).

A kedvező feltételek szerencsés egybeesésének köszönhetően a sziget nyitottan és várakozással fordul a látogatók és a befektetők felé.

Madagaszkár biztos érték! Madagaszkárt fel kell fedezni…

Legyen üdvözölve… Tonga soa…

Randrianasolo Lalarison Richard Louis
tiszteletbeli konzul
Időjárás
Átváltási árfolyamok


Currency Converter